چگونه خنده به اسیران جنگی کمک کرد تا روحیه خود را حفظ کنند؟ نشست «روایت پنهان» این بار به سراغ خاطرات طنز دوران اسارت میرود تا از تأثیر آن بر تحمل رنجها بگوید.
۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰:۳۸
آزاده جعفر مزیدها، نماینده موسسه پیام آزادگان در استان مازندران به مناسبت سالروز بزرگداشت عملیات والفجر 6، اقدام به بازنشر اسامی اسرای مازندرانی این عملیات نموده است.
۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
حلما شاید هنوز معنای اسارت را نداند، اما میداند که پدربزرگش قهرمان است. او با چند جمله کودکانه، روایتی از مقاومت را جاودانه کرد.
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
حفظ و ثبت خاطرات شما، آزادگان سرافراز، نه تنها برای حفظ هویت ایران بلکه برای آگاهی نسلهای آینده ضروری است. سکوت در برابر این مسئولیت تاریخی نه تنها موجب فراموشی میشود، بلکه جایگاه شما را در تاریخ محو خواهد کرد.
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
در خانهاش برایش عزاداری کرده بودند، اما او زنده بازگشت. قصه اسارت سیامک خزاعی، تنها درباره جنگ نیست، بلکه درباره زندگی است؛ زندگی در سختترین شرایط، اما با عزت و افتخار.
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
آب؛ برای بسیاری از اسیران، تنها آرزوی لحظههای جانکاه اردوگاههای بعثی بود. اما وقتی ژنرال عبدالرشید برای تحقیر اسرا قدم پیش گذاشت، یکی از آزادگان ایران زمین پاسخی داد که نهتنها او را کیش و مات کرد، بلکه برای همیشه نامش را جاودانه ساخت.
۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
در دل اسارت، آزادگان نهتنها تسلیم نشدند، بلکه با قلم، هنر و اراده، صدای انقلاب را زنده نگه داشتند. علی علیلو از آن روزها میگوید.
۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۳:۲۵
صدای شکستن جمجمههای شهدا زیر تانکهای دشمن، جراحتی که با بانداژ دشمن بسته شد و تصمیمی که چندین بار برای اعدام یک اسیر گرفته شد؛ اینها تنها بخشی از خاطرات او بود.
۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۳:۰۱
در دل اردوگاههای عراق، هر خندهای قیمتی داشت؛ اما آزادگان ایرانی با هوشمندی و شجاعت، حتی برای چند دقیقه شادی، دست از تلاش برنمیداشتند. سید مصطفی میرشجاع یکی از این لحظات را روایت میکند.
۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷
مراسم جشن ولادتهای خجسته شعبانیه با حضور آزادگان و مسئولان شهرستان بابلسر، با برنامههایی از جمله قرائت زیارت عاشورا، مولودیخوانی و سخنرانی درباره ثبت خاطرات آزادگان برگزار شد.
۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴