در دل اردوگاههای اسارت، آزادگان حتی یک لحظه از آرمانهای انقلاب غافل نشدند. بیژن کیانی از اجرای پنهانی برنامههای فرهنگی در دهه فجر روایت میکند.
۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۶
نعمت حاجعلی در سومین عصر خاطره الماسهای درخشان، از روزی گفت که همراه ۱۲ نفر از همکلاسیهایش به جبهه رفت و در نهایت، به اسارت درآمد.
۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸
«ما اردوگاه را مانند یک کشور اداره میکردیم.» این جملهای است از محمد شهسواری که در سومین ویژهبرنامه «عصر خاطره الماسهای درخشان»، از تلاش اسرا برای زنده نگه داشتن روحیه و ایستادگی در برابر دشمن سخن گفت.
۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴
در روز ۱۶ بهمن و همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، سومین عصر خاطره «الماسهای درخشان» میزبان آزادگانی بود که از فعالیتها و برنامههای خود در دوران اسارت سخن گفتند و یادآور نقشآفرینیشان در این برهه تاریخی شدند.
۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷
اردوی زیارتی-سیاحتی همسران آزادگان با هدف ایجاد خاطراتی معنوی و نشاطبخش، از ۱۱ تا ۱۵ بهمنماه در شهرهای مقدس برگزار شد.
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
دهه فجر در اسارت چگونه بود؟ آزادگان در سومین عصر خاطره «الماسهای درخشان»، از روزهایی خواهند گفت که پشت سیمهای خاردار بعثیها، با دلهایی لبریز از عشق به امام و انقلاب، پیروزی ملت ایران را جشن گرفتند.
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
آزادگان، سفیران صبر و پایداری، در جشن پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور در غرفهای ویژه، پیام آزادگی و مقاومت را به مردم منتقل خواهند کرد. این غرفه در میدان فردوسی، حدفاصل خیابان شاهرودی و نیایی، پذیرای حضور گرم علاقهمندان خواهد بود.
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
در دل بیابانهای عراق، اردوگاهی بنا شد که قرار بود شکوه و ایستادگی را در هم بشکند، اما رمادی ۱، برخلاف انتظار دشمن، به دانشگاهی برای آزادگی تبدیل شد.
۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
انقلاب اسلامی ایران، برخلاف بسیاری از جنبشهای معاصر، تنها یک تغییر سیاسی نبود، بلکه مفاهیم عمیقی در حوزه فرهنگ و هویت ملی را متحول کرد. دهه فجر را میتوان نقطه آغاز احیای هویت تمدنی ایران دانست؛ هویتی که بر پایه استقلال، خودباوری و معنویت بنا شد.
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲
کتاب «عمو علاءالدین»، نوشته سیدجمالالدین زهرایی، روایتگر سالهای اسارت نویسنده در اردوگاههای عراق است که در قالب مجموعهای از نامههای واقعی، تجربیات، احساسات و پیامهای پنهان یک آزاده را به تصویر میکشد.
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶