کتابنامه آزادگان(۳۱)؛
جلد اول آموزش عربی در مبحث صرف فعل، شامل مقدمهای درضرورت آشنایی با عربی و چشمانداز مباحث مهم زبان قرآن و صرف فعل در ثلاثی مجرد و نون است.
۱۹ خرداد ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۳۰)؛
کتاب علی فرعون، تکاور کُرد، پیرامون خاطرات شهیدعلی نجفی است. آزاده کرمانشاهی که یازده سال زندگی در اسارت او خلاصه میشود در شاد کردن و خدمت به اسرا.
۱۸ خرداد ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۹)؛
کتاب صارم، که به کوشش نورالدین نورالهی به نگارش درآمده است، حاوی خاطرات سردار شهید صارم طهماسبی است.
۰۴ خرداد ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۸)؛
کتاب خرداد که میشود، لحظههای بهجامانده از اسرای عراقی در ایران است. ناصر صارمی راوی و نویسنده خوش قریحه کتاب که زندانبان این اسرا بود، حکایت متفاوتی از شکل اسارت آنها را روایت میکند.
۰۱ خرداد ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۷)؛
این کتاب خاطرات کودکی، روزهای انقلاب، مبارزه و پیوستن به سپاه همدان، جنگ و دو سال از دوران ده ساله اسارت سیداحمد قشمی، جانباز و آزاده همدانی، را دربرمیگیرد.
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۶)؛
کتاب جنگ، اسارت، خانواده، کتابی پژوهشی است که با رویکرد تحکیم بنیاد خانواده، براساس طرحی پیمایشی به کوشش آیدین باقری و مهدی آهنگران به نگارش درآمده است.
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۵)؛
این کتاب روایت لحظههای مقاومت و مقابله آزادگان مقاوم است و علیرضا حیدرینسب جانباز و آزاده زابلی آن را به نگارش درآورده است.
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۴)؛
این کتاب خاطرات خودنگاشت جانباز و آزاده جهرمی، عبدالمجید رحمانیان، است که در دو بخش خاطرات دوران کودکی و خاطرات دوران انقلاب و حضور در جبهههای جنگ و اسارت پرداخته است.
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۳)؛
این کتاب در راستای معرفی 41 کتاب چاپ شده درباره سید آزادگان جهت سهولت دسترسی به اصل کتابها فراهم شده است.
۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۲)؛
ستارگان بهبهو خاطرات 62 نفر از آزادگان بهبهانی است و از روزهای شور و شعور انقلابی این دلاورمردان تا روزهای جنگ و اسارت حکایت میکند.
۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۱)؛
این کتاب خاطرات آزاده سرافراز قاسم قناعتگر است که به اهتمام جلال توکلی به نگارش درآمده و به رویدادهای زندگی، جنگ، اسارت و آزادی این آزاده صبور، شجاع و فعال یزدی میپردازد.
۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۲۰)؛
کتاب علمدار خاطرات شهید عباس روزخوش آزاده بهبهانی است که به اهتمام صفر عبدالملکی به نگارش درآمده است.
۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۱۹)؛
خاطرات خودنگاشت آزاده و جانباز 70 درصد اسداله گرامی است، آزادهای که اگر چه متولد آبادان است اما او را به عنوان یک آزاده اصفهانی میشناسند.
۳۰ فروردین ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۱۸)؛
«من، داود، علی» خاطرات خودنگاشت جانباز و آزاده خوانساری، عباس شهریاری، است که سال ۶۲ برای آموزش نیروهای حزبالله به لبنان اعزام شد...
۲۶ فروردین ۱۴۰۰
کتابنامه آزادگان(۱۷)؛
روایتی صادقانه از حزن و اشک اسرا در رثای رحلت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) و آرامشی عمیق ناشی از انتخاب حضرت آیتالله العظمی خامنهای به عنوان رهبر انقلاب.
۲۴ فروردین ۱۴۰۰