میلاد حضرت زهرا (س) فرصتی برای بازخوانی فضایل بینظیر ایشان در سخنان حجتالاسلام سید علیاکبر ابوترابیفرد است. این سخنرانی، درک تازهای از فضایل و جایگاه ایشان به ما میدهد و همچنان دلها را منور میسازد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان، به مناسبت میلاد فرخنده بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س)، بازتاب سخنان جاودان سید آزادگان، حجتالاسلام و المسلمین سید علیاکبر ابوترابیفرد، در روز سهشنبه 30 دی 1365 شمسی برابر با 20 جمادیالثانی 1407 قمری، نگاهی عمیق به مقام والای این بانوی بینظیر دارد. این سخنرانی، درک تازهای از فضایل و جایگاه ایشان به ما میدهد و همچنان دلها را منور میسازد.
در ادامه میخوانید:
«انا اعطیناک الکوثر...».
مقام و شخصیت والای بانوی گرامی اسلام، حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا (س)، به قدری است که رسول گرامی اسلام فرمودند: "فاطمه بضعة منی"؛ فاطمه پاره تن من است. در جای دیگری نیز فرمودند: "بوی بهشت را از فاطمه زهرا استشمام میکنم.
عظمت بینهایت
مقام و منزلت این بزرگوار بیش از آن است که ما بتوانیم بدان پی ببریم. خداوند در قرآن کریم از این بانوی بزرگ به خیر کثیر یاد میکند. آیه شریفه "انا اعطیناک الکوثر" در شأن این بانوی گرامی است که یکی از الطاف گسترده خداوندی برای رسول خدا میباشد. فخر و مباهات حضرت رسول اکرم از ناحیه مقدسه صدیقه کبری به خاطر این بود که این امت و به طور کلی تمامی انسانهای محروم و مظلوم، در سایه الطاف این بانوی بزرگ و توجهات خاصه حضرتشان از بیشترین خیر و برکات بهرهمند میشوند
مقام عصمت و طهارت
مسأله دیگر، "عصمت و طهارت" حضرت زهرا (س) است که با توجه به مقام عالیه حضرت، میتوان او را امالائمه نامید. در روایات داریم که ائمه معصومین هرگاه میخواستند از خداوند درخواست حاجتی نمایند، با توسل به ساحت مقدسه حضرت، عرض حاجت مینمودند. حتی خود حضرت رسول نیز در مواقع برخورد با حضرت زهرا تمامقد میایستادند و برای ایشان احترام خاصی قائل بودند. ایشان به عنوان "ام ابیها" شناخته میشوند؛ یعنی همانطور که مادر بر فرزند حق حیات دارد، این بانوی گرامی نیز بر امت و انسانها حق حیات دارند
شایستگی بهرهمندی از الطاف
بهرهمندی از توجهات و الطاف حضرت زهرا (س) بستگی به شایستگی و ظرفیت ما دارد. این توجه، ما را در تنگناهای زندگی و محرومیتهای مادی و معنوی یاری نموده و از افتادن در مشکلات رهایی میبخشد. قطع نکردن این توجه، شایستگی ما را بالا میبرد و ما را مستعد دریافت رحمتهای گسترده الهی مینماید. بهرهمندی از این منبع عظیم، نیازمند درک ارزشها و طهارت است
علم و آگاهی حضرت زهرا (س)
مسأله بسیار مهم دیگر، "علم و آگاهی" حضرت از عالم وجود است که هیچ امری در عالم وجود در حال و آینده بر ایشان پوشیده نیست. به یقین میتوان گفت که بانوی گرامی اسلام، باب واسعه پروردگار عالم هستند و خواهش محرومان را زودتر اجابت میکنند.
پایانی پر امید
در پایان، امید آن داریم که با کسب ارزشها، طهارت و پاکیها، شایستگی بهرهمندی از رحمت گسترده پروردگار را در دنیا و آخرت پیدا کرده و هرچه زودتر با سربلندی به راه روشن الهی قدم بگذاریم.
والسلام
سید علیاکبر ابوترابیفرد
سهشنبه 30 دی 1365 شمسی برابر با 20 جمادیالثانی 1407 قمری