حاج آقا پرسید «نظرت درباره وضعیت اردوگاه چیه». گفتم «راستش خیلی فرق کرده. امروز میفهمم راه معرفی دین، فقط بحث و جدل و کتاب و سخنرانی نیست». دستانش را بالا برد و گفت «خدا رو شکر که عملم باعث روشنشدن حقیقت شد».
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان، حجت الاسلام و المسلمین سید «علی اکبر ابوترابیفرد» قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، یک مبارز
انقلابی بود. ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم در
جبهه حق علیه باطل حاضر شد و در سال 1359 به اسارت دشمن بعثی درآمد و بیش
از 10 سال سختی های اسارت را تحمل کرد و با وجود تمام سختی ها، در مقاومت
به الگویی برای رزمندگان مبدل شد.
مرحوم ابوترابیفرد(سید آزادگان) با سعه صدر، بردباری بسیار بالا و با
تمسک به اهل بیت (ع) شمعی در محفل رزمندگان ایرانی بود و امید و ایمان را
در آنها تقویت می کرد.
«مصطفی پیرمرادیان» در خاطرهای از ایشان روایت میکند:
وقتی آقای ابوترابی را آوردند اردوگاه رفتم پیششان. روش حاجآقا را با دشمن و اسرای مخالف میدانستم. گفتم «ما داریم وقتمون را بیخود تلف میکنیم. کار برای این آدمها نتیجهای نداره» حاجآقا گفت «نه، این طور نیست. ما تنها اونها رو در نظر نمیگیریم، مراعات حال خودمون رو هم میکنیم. با این کار، جلوی دعوا و ناآرامی رو میگیریم. این به نفع همهست.» گفتم «قلباً کارتون رو قبول ندارم. اما شخصیت شما طوریه که نمیتونم مقابلتون وایسم.» و آیاتی از قران دربارة قهر و خشونت و عذاب با غیر مومنان را برایشان خواندم و رفتم.
تا چند ماه، کاری به مسائل اردوگاه نداشتم. اما خوب میدیدم که اردوگاه آرام شده و رفتار بچهها مثل قبل نیست. یکروز برایم پیغام فرستاد که ببینمش. رفتم پیششان. پرسید «نظرت دربارة وضعیت اردوگاه چیه». گفتم «راستش خیلی فرق کرده. امروز میفهمم راه معرفی دین، فقط بحث و جدل و کتاب و سخنرانی نیست».
دستانش را بالا برد و گفت «خدا رو شکر که عملم باعث روشنشدن حقیقت شد».
برگرفته از کتاب «حجت اسلام»
انتهای پیام/
برای ورود به ویکی آزادگان اینجا کلیک کنید / www.wikiazadegan.com