مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: آثار 45 شهید غریب در اسارت مازندران باید جمع آوری، تدوین و در قالب محتوا به عنوان یک مرجع کلی در دسترس مردم جامعه قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان، سعید کهن سال در نشست با اعضای کمیته کنگره شهدای غریب در اسارت که در موسسه فرهنگی ایثار در ساری برگزارشد، گفت: وقتی صحبت از کنگره شهدا میشود باید کارهای فاخر و تأثیرگذار در حوزه ایثار و شهادت صورت پذیرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه شهدا باید به خوبی به مردم شناسانده و معرفی شوند، اظهار کرد: تمامی لحظات زندگی شهدای عزیز آزاده در دوران اسارت و هشت سال دفاع مقدس سرشار از مبارزه، مقاومت و تقوا بود و بدون هیج سلاحی در برابر شکنجه های رژیم بعث ایستادگی و استقامت میکردند.
کهن سال یادآور شد: آثار ارزشمند 45 شهید غریب در اسارت مازندران باید تدوین و در قالب محتوا به عنوان یک مرجع کلی در دسترس مردم جامعه قرار گیرد، ایثارگری، شجاعت و غیرت و مردانگی این اسوه های صبر و پایداری برای نسلهای آینده و جوانان بازخوانی شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران افزود: موضوع کنگره شهدای غریب در اسارت در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استانداری مطرح شد و با توجه به اهمیت موضوع و مصوبه ای که در این رابطه به تصویب رسیده است کمک زیادی به برگزاری این کنگره خواهد کرد.
کهن سال اذعان داشت: خاطرات و وصایای شهدا بهترین الگو برای سعادتمندی جامعه ما محسوب میشود، فرهنگ ایثار و شهادت بزرگترین سرمایه معنوی است، در جهت اشاعه، انتقال، صیانت و تبیین این فرهنگ غنی و ناب باید کوشا باشیم.
در این جلسه احکام هریک از اعضای کمیته های کنگره شهدای غریب در اسارت توسط مدیرکل بنیاد شهید مازندران و نماینده موسسه پیام آزادگان به عزیزان آزاده تقدیم شد.
دیدار چهره به چهره با جامعه معزز ایثارگری، شرکت در همایش فاتحان فاو، نشست با رئیس حراست بیمه دی کشور جهت پیگیری دغدغه های بیمه ای جامعه ایثارگری، حضور در جلسه انتخابات استانداری ... از دیگر برنامه های مدیرکل بنیاد مازندران بوده است.
انتهای پیام/
برای ورود به ویکی آزادگان اینجا کلیک کنید / www.wikiazadegan.com