قلعهقوند: دوران اسارت، دوران مقاومت و افتخاری بود که در کتابهای ما به خوانش مینشیند.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان، همزمان با بر پایی سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که از ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت در مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است موسسه پیام آزادگان نیز با آثار خود در این نمایشگاه حضور فعال داشته است. راهروی ۶ از غرفهی ۱۱ متعلق به این موسسه است که با نام «خوانش افتخار» به فعالیت مشغول است.
معاون پژوهشی موسسه پیام آزادگان در گفتوگویی با خبرنگار موسسه پیام آزادگان گفت: همه ساله موسسه پیام آزادگان برای کمک به انتشار خاطرات آزادگان در تلاش است تا در نمایشگاههای کتابی که برگزار میشود شرکت کند. یکی از نمایشگاههایی که همواره موسسه پیام آزادگان با آثار خود پای ثابت آن است نمایشگاه بین المللی کتاب است و دلیل اهمیت آن حضور انتشارات و کشورهای زیادی است که به ما این شانس را میدهد تا با ملل دیگر از راه کتاب ارتباط برقرار کنیم.
قلعهقوند افزود: در نمایشگاههای کتاب در واقع ما سعی میکنیم محصولات فرهنگی خود را در قالب کتاب در معرض دید قرار دهیم گرچه هدف فروشگاهی نداریم اما در این بین فروشی هم اتفاق میافتد.
قلعهقوند هدف موسسه پیام آزادگان از شرکت در این نمایشگاهها را بیشتر ترویج زندگی و فرهنگ آزادگان در دوران دفاع مقدس و زمانی که در اسارت به سر میبردند را معرفی کرد و گفت: ما با همهی توان در این رابطه تلاش میکنیم و در غرفه شخصیتهای منفعلی نیستیم و سعی میکنیم با مراجعه کنندگان در مورد سبک زندگی اسارت و حوادث و آن دوران صحبت کنیم.
معاون پژوهشی موسسه پیام آزادگان گفت: ما در کنار این نمایشگاه حضوری، نمایشگاه کتاب دیگری داریم که به صورت مجازی در حال برگزاری است و آثار چاپ شده از سال ۹۳ به بعد در آن قرار دارد، این درحالی است که در غرفه ما در نمایشگاه کتاب آثار چاپ شده از سال ۹۷ به بعد به نمایش گذاشته میشود.
خانم فرزانه قلعه قوند در پایان گفت: دوران اسارت، دوران مقاومت و افتخاری بود که در کتابهای ما به خوانش مینشیند.
انتهای پیام/
اُدْعُ إِلَى سَبِیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ.