آسایشگاه ما دوتا پنکه سقفی داشت آن هم برای 60 نفر که همه شرشر عرق میریختند اما بعثیها روزهایی از ماه رمضان آن را قطع میکردند که ما را به سختی بیاندازند و به اصطلاح کم بیاوریم.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان، ایام اسارت تجلی واقعی صبر مومنانه است. آشنایی با آدمهایی که پای اعتقادشان ثابت قدم و راسخ ایستادند. هزینه آزادی از نفس و جهاداکبر در راه خدا را با تحمل سختیها پرداختند و با اینبها، آزادگی را نه فقط برخود بلکه برای سربلندی ملت اسلام خریدند. اکنون به بهانه ماه بندگی، قصد داریم تا پای خاطرات رمضانی آزادگان بنشینیم و از «رمضان به وقت آزادگی» بنویسیم. گفتوگوی اخیر «رمضان به وقت آزادگی» را با سیدرضی سادتپور انجام دادهایم.
سیدرضی سیادتپور به عنوان مدیر استان سمنان موسسه پیام آزادگان فعالیت میکند.
وی در علمیات رمضان و در سن 20 سالگی به اسارت رژیم بعث در آمد و در دوران مقاومت خود، هشت اردوگاه از جمله اردوگاه رمادی 6 را تجربه کرده است.
این آزاده سر افراز از مواضع بعثیها نسبت به عبادت و روزه گفت و تصریح کرد: بعثیها با روزه گرفتن ما مشکل داشتند؛ البته در برخی اردوگاهها آزار و اذیتها کمتر بود اما در اردوگاه رمادی۶ از این خبرها نبود.
وی ادامه داد: بعثیها طبق نظم خودشان عمل میکردند؛ برای همین مشکل نگهداری غذا در رمادی زیاد بود و ما مجبور بودیم تا ابتکاراتی را برای گرم نگهداشتن غذا داشته باشیم.
سیادتپور با اشاره به اینکه بعثیها به زور و شکنجه از اسرای ایرانی کار میکشیدند، گفت: در گرمای رمضان آن سالها آنقدر بچهها را اذیت میکردند که رمقی برایشان نمیماند.
وی افزود: بعثیها، اسرا را مجبور به انجام کارهای سنگین میکردند؛ یکی از دوستان خود من را آنقدر با زبان روزه اذیت کردند که وقتی به سالن برگشت لبهای او از شدت خشکی ورم شدیدی کرده بود.
این آزاده سرافراز بیان کرد: رمادیه بدترین آب و هوا را داشت؛ تابستان بسیار داغ و زمستان بسیار سرد و سوزناک و همچنین هوای سرد خشک که به جان آدم میزد و این موقعیت اب و هوایی موجب آزار بیشتر بچهها میشد.
سیادت پور به نمونهای دیگر از ظلم بعثیها اشاره کرد و گفت: آسایشگاه ما دوتا پنکه سقفی داشت آن هم برای 60 نفر که همه شرشر عرق میریختند اما بعثیها روزهایی از ماه رمضان آن را قطع میکردند که ما را به سختی بیاندازند و به اصطلاح کم بیاوریم.
انتهای پیام/