گروهبان بعثی صدا زد: «ابوتراب!» میدانی این چیه؟ حاجآقا گفت: «نه!» گفت: «این پماد است و فرمانده گفته جای زخم کابل اسرایی که امروز زدیم را با این پماد چرب کنیم و اول هم از ابوتراب شروع کنیم.»
۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۹:۰۷
آزاده و جانباز «سیف ا.. فیروزی مردخی» از یادگاران هشت سال دفاع مقدس دار فانی را وداع گفت و به همرزمان شهیدش پیوست.
۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۷
دوازدهمین «نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس و مقاومت» از ۱۵ تا ۲۱ مهر ماه در همدان برگزار میشود.
۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۸:۱۷
بعثیها از جمله کارهایی که برای به ابتذال کشیدن اسیران انجام میدادند پخش دوازده ساعته ترانههای زنان عرب مانند ام کلثوم و خوانندگان زمان طاغوت ما با مضامین غیر اخلاقی بود.
۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۸:۱۷
کتاب «هشت سال و سه ماه و بیست و یک روز» نوشته فرزانه ایراننژاد با حضور احمد یوسفزاده و چند تن از بیست و سه نفر آزاده شهر سیرجان نقد و بررسی شد.
۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۸:۱۶
سردار سرتیپ علیاصغر گرجیزاده، آزاده دوران دفاع مقدس خاطرات جالبی را از دوران اسارت در زندان الرشید بغداد و روز بازگشت به میهن بیان کرد.
۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۸:۱۰
سرگذشت علیاکبر ابوترابی، روحانی برجسته و سیاستمدار ایرانی، همچنین از رزمندگان و آزادگان دوران هشت سال دفاع مقدس، درونمایهی اصلی« کتاب من اسیر زندهام »را میسازد.
۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۶:۴۳
حاج احمد یوسف زاده آزاده و جانباز جنگ و نویسنده کتاب آن ۲۳ نفر با انتشار یک استوری از به کار بردن واژه بانوی اول برای جمیله علمالهدی انتقاد کرد.
۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۶:۴۳
اکثر محدثان و مورخان بر این قول اتفاق دارند که تولد رسول اعظم، در ماه «ربیع الاول» و در مکه بوده، ولى در روز تولد او اختلاف دارند؛ معروف میان محدثان شیعه این ست که آن حضرت، در روز جمعه ۱۷ ماه ربیع الاول و مشهور میان اهل تسنن این ست که ولادت آن حضرت، در روز دوشنبه ۱۲ همان ماه اتفاق افتاده است.
۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۴
آیت الله خامنهای: اگر ایران، عراق، سوریه، لبنان، عربستان، مصر، اردن و کشورهای حاشیه خلیج فارس خط مشی واحدی را در مسائل اساسی و کلی اتخاذ کنند، قدرتهای زورگو نمیتوانند و جرأت نمیکنند در امور داخلی و سیاست خارجی آنها دخالت کنند.
۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۴